Govens és Lester Medford is a Falcónál folytatja

Két amerikai hátvédet is igazolt a Falco - Lester Medford egyes, Darrin Govens pedig kettes posztra érkezik a szombathelyi csapathoz.

A falcokc.com beszámolója:

Két légióssal is gyarapodott a csapatunk hétvégén. Gráczer György ügyvezető tájékoztatása alapján egyes posztra egy újonc játékos érkezik, Lester Medford, kettes posztra pedig sikerült megcsípni a ZTE játékosát, Darrin Govenst.

Lester Medford 178 cm magas amerikai játékos, 1993-ban született. Számai alapján amellett, hogy pontokat is dob, nagyon sok gólpasszt oszt ki, tehát igazi játékmester, ezért is esett rá a választás. Utolsó szezonját a Baylor egyetemen játszotta, ahol 34 mérkőzésen 8.9 pont volt az átlaga, 2.3 lepattanóval és 6.5 gólpasszal. Medford szeptember elsején érkezik a csapathoz, és 15 napos próbajátékon vesz részt először, hogy bizonyíthassa tehetségét.

Darrin Govenst már nem nagyon kell bemutatni senkinek, ő a tavalyi szezonban a Zalakerámia-ZTE KK csapatában bizonyított. A magyar bajnokság 2. legponterősebb játékosa volt 18.9 pontos átlagával, valamint 23.69-es értékével a 7. legértékesebb játékos volt. A 88-as születésű, 190 cm magas játékos szintén amerikai származású, a ZTE csapatát megelőzően megfordult már görög és izraeli csapatoknál, valamint Izlandon is. Vele a csapat már szerződést kötött.

Emellett még egy megnyugtató információ is érkezett, csapatunk nevezését az MKOSZ minősítő bizottsága elfogadta, így már biztos, hogy részt vehetünk a 2016/2017-es szezonban!

Forrás - falcokc.com
Foto, Slide - zaol.hu, Pezzetta Umberto

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus