Govens megfelelt a próbajátékon, marad a ZTE-nél

Darrin Govens három meccsnyi bizonyítást kapott és élt is vele - megfelelt a próbajátékon, így marad az idényre a ZTE-nél.

A klub hivatalos honlapja, a ztekosar.hu számolt be Govens maradásáról:

A szerda esti Szolnok elleni találkozón egy harcos, nagy elánnal játszó ZTE-t láthatott a szépszámú közönség. A bajnokot valóban megizzasztotta a csapatunk és ezt jó volt látni. A légiósok közül Pantelic és Krapic is bizonyította, hogy jó döntés volt a leigazolásuk. A hét végén érkezett James Kinney-n még látszott, hogy nem állt át teljesen és még szoknia kell a társakat, de voltak remek megmozdulásai. A negyedik légiósunk Darrin Govens mind a három felkészülési mérkőzésen remekül játszott és ami fontos pontokkal is hozzájárult a csapatjátékhoz. A három találkozón összesen 42 pontot szerzett( 16/9, 12/12, 14/6) közte 9 hárompontost is.

A tegnapi mérkőzést követően Bencze Tamás arról tájékoztatta Stárics Kornél ügyvezetőt, hogy a három mérkőzés alapján hasznára lesz a csapatnak és véglegesíthetik az amerikai játékos szerződést. Mint ismeretes Govens-nek szeptember 10 –ig kellett meggyőzni a vezetőket, ami sikerült is. Így innentől már tényleg minden adott a megfelelő szakmai munkához.

Forrás - ztekosar.hu
Foto, Slide - vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus