Győzelemmel kezdett McGruder és Holiday

Tegnap este kezdetét vette a Las Vegas-i nyári liga, amelyen szerepel többek között két, az elmúlt szezont hazánkban töltő légiós, Justin Holiday és Rodney McGruder is. Az őket "foglalkoztató" Golden State Warriors győzelemmel indította a sorozatot - Holiday kezdő volt, McGruder viszont jobb teljesítményt nyújtott.

A Szolnoki Olaj KK ex(?)-swingmanje a "szerb Derrick Rose" becenévre hallgató Nemanja Nedovic mellett kezdett a Warriors hátvédsorában, de nem nagyon ment neki a játék: 4 lepattanót gyűjtött be - ebből kettő volt támadó -, egy gólpasszt osztott ki, a negatív oldalon viszont egy eladott labdát lehet felírni, illetve 1/6-os dobásmutatója - 0/1 tripla -, illetve ezzel elért 2 dobott pontja sem volt acélos a rendelkezésére álló 17 perc 39 másodperc alatt.

Az előző idényben az Atomerőmű SE-nél pattogtató McGruder csereként lépett pályára, kicsivel több mind 14 perc játéklehetőséget kapott, és ezalatt 8 pontig - 3/7 mezőny, 0/1 tripla, 2/3 büntető -, és 3 pattanóig jutott. Volt még 2 eladott labdája, 1 adott és 1 kapott blokkja is.

A Warriors egyébként simán, 70-58-ra verte a két ember kivételével pocsékul játszó Charlotte Hornets gárdáját.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus