Három magyar játékosával hosszabbított a ZTE

Zalaegerszegen nem tétlenkednek a vezetők és a héten megszerzett Mohácsi Máté mellett már három játékossal is szerződést hosszabbítottak a következő idényre.

Mint ismert, a Nyíregyháza 2-0-s legyőzésével a ZTE-nek sikerült bennmaradnia, így a már korábban aláírásra került szerződések érvénybe léptek, és teljes bizonyossággal kijelenthető: a 2014/2015-ös szezonban is a ZTE kék-fehér mezében pattogtathat a bajnokság kiemelkedő centere és nagy hátvédígérete. Tehát a biztos távozókon (Kovács Ádám és Puszta Dávid) túl, már biztos maradók is vannak a zalaegerszegi klubnál.

Csak a magyar mag kialakulása után, tehát lényegesen később „kerülnek terítékre” és születhet végleges döntés a jelenlegi és jövendőbeli idegenlégiósok kapcsán: az idei trióbó már haza is utazott.

A mai napon ráadásul újabb játékossal bővült a Zalakerámia ZTE KK jövő évi kerete: Czinger Zoltán 1+1 évre írt alá a kék-fehérekhez. A 22 éves 215 cm-es játékos csak 4 mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban, ám a ZTE U23-as csapatában mutatott teljesítményével és edzésmunkájával bizonyította, hogy helye van center poszton a formálódó ZTE-ben. "Czingi" február közepén súlyos sérülést szenvedett, ám rehabilitációja jól halad és a felkészülés kezdetére teljes értékű harcos lehet.

Raúl Jimenez vezetőedző keretének így már Lekli és Velkey mellett Czinger is tagja.

Újabb biztos jövő évi kerettag(ok)ról előre láthatólag még a jövő hét folyamán ad tájékoztatást a Zalaegerszeg.

Forrás, fotó: ztekosar.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus