Hetvenkedhettek a csapatok létszámával

A különböző kategóriákban összesen közel 70 csapat részvételével zajlott tegnap Körmenden az OTP Junior adidas streetball rendezvény.

Kora reggel, bő egy órával a rendezvény kezdete előtt némi eső ijesztett rá a szervezőkre, ám ez szerencsére hamar elállt. Kezdéskor még felhős volt az idő, a rendezvény második felében már verőfényes, szikrázó napsütéses időben játszhattak a résztvevők. A centerpályán az önkormányzat, a rendőrség és a katasztrófavédelem csapatai VIP-kupát játszottak.

A speciális olimpikonok szép számmal, 9 csapattal képviseltették magukat. A kísérő rendezvények közül nagy sikert aratott a harcművészeti, valamint a vívó bemutató. Két  ukrán csapat részvétele - köztük az egyik az U18-as leány válogatott volt - részvétele tette nemzetközivé a rendezvényt.

A következő rendezvényen egy új helyszín debütál az OTP Junior adidas streetball sorozaton, szeptember 3-án Hódmezővásárhely lesz a sorozat következő állomása. Informálódni, nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon lehet.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus