Hivatalos: Horti Bálint újra a PVSK-ban

Visszatért korábbi csapatához a Körmendről távozó center - még két légióst akarnak igazolni Csirke Ferencék. 

A pvsk-panthers.hu közleménye:

Pongó Máté és Andrija Csirics után újabb játékost igazoltunk, a korábban már nálunk megforduló Horti Bálint csapatunknál folytatja pályafutását.

Szépen alakul NB I.-es csapatunk kerete a következő szezonra. A közelmúltban jelentettünk két új igazolást (Pongó Máté, Andrija Csirics), és máris itt a harmadik érkező. Csiricshez hasonlóan egy olyan kosarassal erősítettünk a következő bajnoki szezonra, aki korábban már játszott nálunk. Az utóbbi két évet Körmenden töltő centerrel, Horti Bálinttal sikerült megegyeznünk, így az augusztusban rajtoló felkészülést már csapatunknál kezdi a játékos. A 205 centi magas, 114 kilós, 5-ös poszton bevethető Horti az előző két bajnoki kiírásban a Körmend csapatában játszott, ahol a sok légiós és a bő rotáció miatt ugyan kevesebb játékperce volt (13,3 perc meccsenként), de a nemzetközi porondon is szereplő együttesben nagyon értékes tapasztalatokkal gazdagodott. Horti 2014-től két éven át már játszott nálunk, Pécsről igazolt Körmendre 2016-ban, hogy most onnan térjen vissza Csirke Ferenc vezette együttesünkbe.

A következő szezonra így már nagyon szépen alakul csapatunk, hiszen Horti Mellett a fentebb már említett Pongó Mátét és Andrija Csiricset is az érkező oldalon tudjuk feltüntetni, rajtuk kívül pedig Simon Kristóf, Antóni Csanád, Veljko Budimir és Demeter Attila is nálunk maradt az előző évad keretéből. A későbbiekben még két légiós leigazolását tervezzük, elsősorban 2-es, illetve 4-5-ös posztokra.

fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus