Idén sem kisebbek az Alba céljai

Az Alba Fehérvár ügyvezető igazgatója, Simon Balázs megerősítette, hogy véglegesnek tekinthető keretük - céljaik az előző idény nagy sikerei után sem változtak.

Az albakosar.hu beszámolója:

Azzal, hogy az utolsóként szerződtetett bedobó, Trevis Simpson is megérkezett és munkába állt, véglegessé vált az Alba Fehérvár kerete.

- A csapat magyar játékosaival már a legutóbbi szezon zárása előtt megállapodtunk. Vezetőedzőnk, Dzunic Branislav az elmúlt napokban mindegyik amerikai játékosunkra rámondta a végleges igent, így kijelenthető, a jelenlegi kerettel vágunk az új szezonnak. Ezzel a társasággal kezdjük a szereplést a Bajnokok Ligájában, valamint a hazai bajnokságban – mondja Simon Balázs.

A sportvezető bízik abban, hogy a legutóbbi idény sikerei megismételhetők. Bár a feladat nem könnyű, lévén mindenki a bajnokot és a kupagyőztest szeretné legyőzni.

- Azzal, hogy tavaly élen végeztünk a Magyar Kupában és az NB I-es bajnokságban, tehát elértük a céljainkat, roppant magasra tettük a mércét. De a céljaink idén  sem  kisebbek. Bízom abban, hogy hasonló, vagy erősebb keretünk lesz, mint a 2016-17-es szezonban volt. Tudjuk, nem vár ránk könnyű szezon, ugyanis a többi csapat is jól igazolt, különösen a Szolnok, a Szombathely és a Körmend, biztosra veszem, kemény, kiegyensúlyozott pontvadászat következik. De mi csak magunkkal és az előttünk álló feladatokkal foglalkozunk. Minden körülmény és feltétel biztosított, hogy kosarasaink csak a játékra koncentráljanak. A tavalyi, hazai pontvadászathoz és a nemzetközi meccsekhez hasonlóan, ezúttal is számítunk lelkes szurkolóinkra, akik eddig is sokan voltak, reméljük, a folytatásban még többen lesznek. Fergeteges hangulatú meccseket vívtunk, reményeink szerint ez nem lesz másként a továbbiakban sem.

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus