In Memoriam Polster Péter

A zalaegerszegi klub szervezésében szerdán este 20:30 órától gyertyás megemlékezést tartunk a Városi Sportcsarnok főbejárata előtt. Íme a ZTE memoárja:

"2014. június 28-a szomorú hírrel írta be magát a zalaegerszegi Kosárlabda Klub és a kosárlabdát szerető szurkolók memóriájába. Szerettük volna, ha ez a hír nem talál meg bennünket. Hiszen olyan ember ment el, akit mindannyian szerettünk. A bajnok kosárlabdázó, a játékostárs, a masszőr, a barát, a mindig mosolygós, az örök optimista Pötyi.  Tudtuk, hogy beteg, mégis váratlanul sújtott ránk le a hír, Polster Péter 48 éves korában elhunyt. Kedves, barátságos, segítőkész egyéniség volt, akiből sugárzott az energia.

1966. március 28-án Győrben született, aki az 1984/85 évi bajnokságban mutatkozott be a ZTE csapatában, s gyorsan elnyerte a szurkolók szeretetét megalkuvást nem tűrő játékával, s ezzel a csapattal lett játékosként kétszeres, masszőrként egyszeres magyar bajnok, s háromszoros kupagyőztes, válogatott kosárlabdázó.

Az Albacomp csapatánál is szerették, ahol bajnoki címet és kupagyőzelmet szerzett a 1999/2000-es szezonban. Akárhol játszott és dolgozott, gyorsan megszerették a játékostársak, a szurkolók, a sporthoz és munkájához való hozzáállása miatt.

Pályafutása befejeztével is szeretett sportága mellett maradt, elvégezte a győri Kovacsics Masszőrképző Iskolát, masszőri képesítést szerzett és 2004-től dolgozott a Zalakerámia-ZTE, és a Zala Volán női csapatánál valamint a férfi válogatott mellett. Bármikor lehetett hozzá fordulni mindenfajta problémával, sérüléssel legyen szó testi vagy lelki bajokról, mindenkinek segítséget nyújtott a legkisebbektől a legnagyobbakig. Ő már a mosolyával is „gyógyított”.

Az egész kosárlabda társadalom szerette, s most mindannyian gyászoljuk. Méltatlanul kevés időt mért ki neki a Sors, fájóan keveset.

Családjának, szeretteinek gyászában osztozunk!

Nyugodj békében Pötyi!

Forrás, fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus