Irányítót cserélt az ASE

Az Atomerőmű SE csapatánál PJ Hill helyét Talor Battle veszi át.

A kosarlabda.ase.hu beszámolója:

Az utóbbi időben pontszerzés terén visszafogottan teljesítő P.J. Hillel közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat, a helyére pedig legazoltuk a 28 éves, 183 centi magas Talor Battle-t. Az amerikai irányító az egyik legerősebbnek számító egyetemi konferenciában szereplő Penn State Egyetemen végzett 2011-ben, mégpedig az egyetem történelmének legjobb dobójaként, illetve az egyetlen játékosként a konferenciában, aki elérte a 2000 pontot illetve az 500 lepattanót és gólpasszt egyetemi karrierje során. Tagja volt egyébként hazája U21-es és egyetemi válogatottjának, utóbbival bronzéremig jutott a ma is az NBA-ben pattogtató Evan Turner illetve Trevor Booker oldalán, ráadásul az egész torna legjobb hátvédjének is megválasztották.

Az egyetem után Európában folytatta, ahol az évek során megfordult Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban és Izraelben. Legutóbbi állomáshelye az izraeli első osztályban szereplő Hapoel Tel-Aviv volt, ott 12 pont mellett 4.5 pattanót és 5.6 gólpasszt tett be a közösbe. A tavalyi szezon végét egy vállsérülés jelentette számára, az idei első felét pedig a teljes felépülésre szánta, ami sikerült is, így játékra éhesen érkezik meg hozzánk.

Battle a mai napon be is fut Paksra, és a holnapi teljes körű, minden részletre kiterjedő orvosi vizsgálat (MR, stb.) után be is csatlakozik a munkába, így a Kaposvár ellen ha minden jól megy, már ott lesz a csapatban.

Forrás - kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus