Ismét a MOL a Szolnoki Olaj KK legfőbb támogatója

A Szolnoki Olaj KK a most rajtoló idénynek újra a MOL támogatásával vághat neki.

A molcsapat.hu számolt be a hírről:

Hazatért a legnagyobb magyar vállalat Szolnokra, és újra komoly szerepet vállal az egyik legsikeresebb magyar kosárlabda-klub életében. A 7-szeres Magyar Bajnok, 6-szoros Magyar Kupa győztes Szolnoki Olaj KK a most rajtoló idénynek újra a MOL támogatásával vághat neki.

A MOL korábban volt már névadó szponzora az Olajnak, és a 2012-es EuroChallenge menetelés során is a legnépszerűbb magyar csapat mellett állt. Emlékezetes, hogy éppen 2012-ben produkálta egyik legeredményesebb szezonját a Szolnok, a Tisza-partiak akkor megnyerték a honi bajnokságot és a kupát is, a nemzetközi sorozatban pedig negyedik helyezést értek el. 

„A MOL-csoport számára rendkívül fontos a népszerű csapatsportok támogatása, a magyar kosárlabda pedig az elmúlt hetekben sikeresen megvívott Európa-bajnoki mérkőzések miatt új aranykorát éli. Külön öröm számunkra, hogy az Eb-szereplő magyar hősök közül ezt a csapatot erősíti a kontinens egyik legjobb bedobója, Vojvoda Dávid és a szintén válogatott Kovács Péter. Biztos vagyok benne, hogy az erős magyar maggal és a kiváló külföldi légiósokkal felálló Olajra szép szezon vár a hónap végén rajtoló bajnokságban és a nemzetközi kupában is” 

– mondta Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója. 

A sportszponzorációt tekintve a MOL-csoport a régió több országában is jelen van. A támogatott egyéni sportolókban, illetve csapatokban közös, hogy saját hazájukon belül olyan értéket képviselnek, amelyre az egész ország büszke lehet. Ezzel a megállapodással a Szolnoki Olaj KK is a MOL-csapatot erősíti, amelynek olimpiai- és világbajnokok mellett már hosszú ideje tagjai olyan sikeres klubok is, mint a MOL-Pick Szeged kézilabda csapata, vagy éppen a Videoton FC.

Forrás, Foto - molcsapat.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus