Ivan Zsigeranovics a Falco új centere

Bognár Kristóf sérülése miatt új centert igazolt a Falco Ivan Zsigeranovics személyében.

A falcokc.com beszámolója:

Bognár Kristóf sérülése miatt magas posztra kevés bevethető játékosunk maradt, így a csapat vezetése úgy döntött, hogy center játékost igazol. A 212 cm magas, szerb Zigeranovic-ot Sekulovic edző is jól ismeri, korábban dolgoztak már együtt.

Gráczer György ügyvezető igazgató közölte hivatalosan is a hírt, megérkezett Szombathelyre Ivan Zigeranovic, a Falco új centere, aki a szezon végéig szóló szerződést írt alá a csapattal.

Ivan Zigeranovic szerb származású, 212 cm magas center játékos. Magasságához 120 kg is társul, ami azt jelenti, hogy a magyar mezőnyben ezekkel a számokkal meghatározó játékos lehet. Profi karrierjét 2002-ben kezdte Ivan, az Ergonom Nis csapatában. 2009-ig a hazai bajnokságban szerepelt, majd 2009-ben Romániában folytatta, a Gaz Metan Medias csapatánál, majd a következő szezonban a lengyel Turów Zgorzelechez írt alá, mellyel 2013/14-ben megnyerte a lengyel bajnokságot. 2015-ben újabb két román klubnál játszott, az idei szezont pedig a Borac Csacsak csapatánál kezdte meg, ahol ezidáig 8 bajnokin 25 perc alatt 14 pontot, 4 lepattanót, 1 blokkot és 1 gólpasszt átlagolt.

Utolsó mérkőzését szombaton játszotta Zigeranovic, tehát formában van, reméljük, a ZTE ellen már pályára léphet!

Forrás - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus