Ivosev ismét Kecskeméten

Egy évre írt alá az erőcsatár, a jövő hét elején csatlakozik is a kerethez. 

Immár bizonyos, hogy a KTE-Duna Aszfalt szurkolóinak egyik kedvence, a tavalyi évben Kecskeméten szereplő Ivosev Tomislav visszatér Kecskemétre. A játékos és a klub egy évre szóló szerződést kötött, Ivosev a jövő hét elején csatlakozik a kerethez - tudósított a klub honlapja. 

Augusztus 3-a óta zajlanak edzések a KTE-Duna Aszfaltnál. Az első héten a fiatalok dolgoztak Boris Maljkovic vezetőedzővel, 10-étől a felnőttek keretének több tagja is bekapcsolódott a munkába, hétfőtől pedig a nyarat a válogatottakkal töltő játékosok is edzésbe álltak. A tavalyi keret nagy része együtt maradt (Hegedűs Gergely, Pongó Máté, Pongó Martin, Mészáros Máté, Kovács Péter, Karahodzic Kemal, Kovács Barnabás, Marko Derasimovic, Keller Iván, Jakab Péter, Piukovics Bálint, Pintér Dávid), hozzájuk csatlakozik Ivosev Tomislav.

A 204 cm magas, 110 kg-os játékos nem csupán pontjaival vagy a védekezésével vált a keret igen fontos tagjává, hanem a mentalitásával, a mindenek feletti győzni akarásával, a csapatban betöltött vezér szerepével is. Ivosev számára nagyon fontos eseményt hozott a nyár, ugyanis megnősült, így immár házasként jön vissza Kecskemétre.

forrás és fotó: ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus