James Farr az Alba újabb légiósa

Megvan a TLI-Alba Fehérvár második légiósa is a következő idényre: James Farr a Xavier egyetemről érkezik Székesfehérvárra.

Az albakosar.hu beszámolója:

Megvan az Alba Fehérvár újabb légiósa, a 23 éves James Farr aláírta szerződését egyesületünkkel. A 108 kg súlyú, 206 centiméterre nőtt, fiatal kosaras 1992. november 2-án látta meg a napvilágot az Illinois államban található Evanston városában. Egyetemi tanulmányait a Xavier nevű intézményben végezte, csapatának erőssége volt az  NCAA pontvadászata során. Vezetőedzőnk, Dzunic Branislav szorgalmazta szerződtetését, szerinte a tengerentúli játékossal jóval hatékonyabb lesz az Alba Fehérvár palánk alatti munkája a következő szezonban.

- Újoncként érkezik Magyarországra, az eddig szerzett információk és látott felvételek meggyőztek arról, hogy Farr segítségünkre lehet. A bajnokságban jól szerepelt csapatával, a Xaviert a legjobb tíz egyetemi gárda között emlegetik. Erős, jó fizikumú játékos, technikailag is megfelelően képzett. Tipikus center, 5-ös poszton bevethető, sokat várunk tőle, támadásban és védekezésben, a lepattanó labdák megszerzésénél. Úgy gondolom, Keller Ákossal remekül kiegészítik egymást a palánk alatt. Egy évvel ezelőtt nagyon rosszul álltunk a keretünk megerősítése terén, ehhez képest most kimondottan jó a helyzet. Öt hét múlva, augusztus közepén kezdjük a felkészülést, de a csapat magja már kezd kialakulni. Jól haladunk, ebből következően optimista vagyok - mondta vezetőedzőnk. 

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus