James Kinney visszatérhet Kecskemétre

Bár Barovics Romániába igazolt, a keret nagy része együtt marad - lehet, hogy az amerikai irányító is visszatér a KTE-hez.

Ami már biztos, hogy új vezetőedzővel vágnak neki a következő évadnak a lila-fehérek, Borisz Maljkovics személyében érkezett szakmai irányítás Kecskemétre.

A magyarok közül Hegedűs Gergelynek még nincs élő szerződése, ám ez a héten vagy legkésőbb a jövő héten meghosszabbítják a kesport.hu információi szerint. Kovács Barnabás, Kovács Péter, Mészáros Máté és a Pongó testvérek biztosan maradnak, továbbá Kővágó-Laska Márkra és Keller Ivánra is számíthatnak.

A légiósoknál Djeraszimoviccsal szerződést hosszabbítottak, míg Kemal Karahodzicsnak élő kontraktusa van a klubbal. Tomiszlav Ivosev visszatért kölcsönjátékából a Szolnoki Olajhoz, feltehetően ott is kezdi meg a következő szezont. Filip Barovics pedig a román élvonalba igazolt. Így egészen biztosan meg kell erősíteni a magas posztokat.

James Kinney ügyében folyamatos tárgyalások folynak a menedzserirodával, így az is elképzelhető, hogy a nyári szünet után visszatér a hírös városba az amerikai irányító. A kesport.hu Miamiban érte utol a kiváló dobótechnikájáról megismert kosarast:

“Nagyon megkedveltem Kecskemétet, szerettem ott játszani. Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy az ügyeimet intéző menedzseriroda tárgyal a KTE-vel az esetleges folytatásról. Most még szabadságomat töltöm, jövő héttől viszont elkezdem az alapozó edzéseket.”

Mint azt Borisz Maljkovicstól megtudtuk, a felkészülés a bajnokság előtt két hónappal veszi kezdetét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus