James Kinney-t teszteli a KTE

Új próbajátékos érkezett Kecskemétre - a KTE-Duna Aszfalt együttese az amerikai James Kinney-t teszteli, a játékos a Morgen Ferdinánd Emléktornán bizonyíthatja, hogy helye van Sztojan Ivkovics csapatában

A kesport.hu beszámolója a próbajátékosról:

"James Kinney az egyetemi évek alatt a San José State játékosa volt, majd Törökországba került, s egy sérülés miatt ki kellett hagynia egy évet. Ügynöksége Spanyolországból küldte Kecskemétre, hogy visszanyerje formáját a fiatal tehetség.

Utolsó évében 20.6 pontos átlagot tudhatott magáénak Kinney, de emellett szerzett 2-3 labdát meccsenként, s ugyanennyi gólpasszt is kiosztott.

A 24 éves játékos európai karrierje azonban nem volt ilyen fényes. Egy sérülés miatt egy évet volt kénytelen kihagyni törökországi csapatában. Ügynöksége most Spanyolországból küldte Magyarország, pontosabban Kecskemétre, hátha Sztojan Ivkovics keze alatt sikerül visszanyernie régi formáját.

– Egy komoly európai ügynökség keresett meg, hogy van egy játékosuk, aki szeretne fejlődni, ám volt egy éves kihagyása – mondta Sztojan Ivkovics a kesport.hu-nak. Az eddig mutatottak alapján megvan minden képzettsége, hogy a csapat segítségére legyen. Jövőjéről azonban még nem döntöttünk, megnézzük élesben is a Morgen Ferdinánd tornán. Úgy gondolom, hogy jót tesz majd a csapatnak, ha beindul egy egészséges versengés a játéklehetőségért, ez a fiatalok számára is fontos. Még annyit szeretnék elmondani, hogy többen Thomas érkezését várták. Röviden csak annyit mondanék, hogy bármennyire is szerettük volna, anyagi lehetőségeink nem engedték volna meg, egy ilyen kaliberű játékos leigazolását.

A KTE Duna Aszfalt legközelebb csütörtökön a paksi Morgen Ferdinánd emléktornán lép pályára 17 órától a Szolnoki Olaj ellen."

Forrás - kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus