Jamie Skeen nem lesz a Sopron KC játékosa

Jamie Skeen kéthetes próbajátéka lejárt, az SKC pedig nem tartja meg - a döntés hátteréről beszélt Váradi Kornél vezetőedző.

Az sakc.hu beszámolója Skeen elküldéséről:

Nem lesz csapatunk játékosa Jamie Skeen, az előző két hetet próbajátékon együttesünknél töltő amerikai játékos

Váradi Kornél, csapatunk szakvezetője a döntés hátteréről a következőket mondta holnapunknak: – A csapatunknál töltött két hét alatt emberileg nem volt gond vele, dolgozott becsülettel, erőnlétileg fokozatosan lépett előre. Skeen azonban nem olyan játékos, akire szükségünk lenne. Ő inkább a négyes poszton érzi otthon magát, a gyűrűtől távolabbról veszélyes, onnan indulva szereti indítani akcióit, nem pedig kimondottan ötös center. Van ugyan némi alsó posztos mozgása, de összességében úgy láttuk, nem olyan játékos, aki uralni tudná a palánk alatti területet, a festéket, s folyamatosan meg tudná nyerni a lepattanó harcot az ellenfelek “nagy embereivel” szemben.

A középjátékos keresése tehát tovább folytatódik csapatunknál. Jelölt, kiszemelt center már van, de amíg nincs aláírt szerződés, addig az illető nem tekinthető csapatunk játékosának. Edzőnk reméli, hamarosan rendeződik a centerkérdés, s a jövő heti szerdai budapesti edzőmeccsre, – vagy ha arra még nem is a jövő hét végén Kassán rendezendő két felkészülési találkozóra – már úgy utazhat csapatunk, hogy csupán a szlovén válogatott játékosaként az Európa-bajnokságon tartózkodó Sasa Zagorac hiányzik.

Forrás - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus