Jarrod Jones a Pinar Karsiyakához szerződött

A honosított amerikai-magyar Jarrod Jones a török élvonalba, a Pinar Karsiyakához szerződött - a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében akár az Alba Fehérvár ellen is pályára léphet.

A eurobasket.com jelentette, hogy a honosított amerikai-magyar center, Jarrod Jones a török első osztályú Pinar Karsiyakához szerződött. Jones az előző idényben, a Consultinvest Pesaro csapatában 19.2 pontot, 10.1 pattanót és 1.5 szerzett labdát átlagolt, amivel a eurobasketnél befért a Serie A legjobb csapatába is - igaz, a Pesaro pocsékul szerepelt, de Jones végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A Karsiyaka 2015-ben még török bajnok volt, tavaly azonban csak 9. helyen végeztek a bajnokságban, azt is meg kell azonban említeni, hogy a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőig jutottak. A BL-ben indulnak idén is, és már az is eldőlt, hogy amennyiben az Alba Fehérvár továbbjut a sorozat második selejtezőköréből, akkor pont ezzel a török csapattal fog szembe kerülni, Jones tehát farkasszemet nézhet egyik korábbi magyar klubjával.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus