Jermaine Thomas visszatér!

Jelentős változás történt a Soproni Sördögöknél irányító poszton. Próbajátékának letelte előtt távozik Korie Lucious, pozitívabb hír viszont, hogy a soproni vezetőség megegyezett a honosított, nyáron a magyar válogatottban is bizonyító Thomas Jermaine-nel, így az SKC közönségének egyik kedvence, JT visszatér Magyarországra.

Az soproniak szakvezetője, Sabáli Balázs a váltással kapcsolatban elmondta, Lucious ügynökén keresztül már a Göcsej-kupa után jelezte, hogy távozna, a szakvezető pedig beszélt erről a játékossal, így békésen elvált egymástól a klub s a játékos. Korie Lucious pénteken reggel már haza is utazott az Egyesült Államokba.

Helyére egy régi kedves ismerős, Jermaine Thomas érkezik, tér vissza az együtteshez. Amint arról klub ügyvezetője, Pojbics Szabolcs tájékoztatta az sakc.hu honlapot, a vezetőség végül megegyezett JT-vel. A kitűnő és Sopronban méltán népszerű kosaras a hónap végén tér vissza Sopronba –  a Krasznai-kupán Korie Lucious már, Thomas pedig még nem lesz a csapatnál.

Lucious távozása s a honosított Thomas visszatérése egyben azt is jelenti, hogy egy légiós hely még marad az SKC-nél. Az ügyvezető ezzel kapcsolatban kifejtette: a szakmai stáb jelezte, hogy a külső mezőnysor még erősítésre szorul,  szükség lenne egy az egyes és kettes poszton meghatározó tudású játékosra. Hogy érkezhet-e újabb légiós, s ha igen, mikor, ez elsősorban az anyagiak függvénye.

Forrás: sakc.hu

Fotó: Tóth Zsombor - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus