Jerrell Wright az Alba új centere

A 22 éves Jerrell Wright a TLI-Alba Fehérvár új centere - a magasember az osztrák Güssing Knightstól érkezik.

Az albakosar.hu jelentette az igazolást:

A TLI-Alba Fehérvár keretéhez a tervek szerint hétfőn csatlakozik az amerikai Jerrell Wright, a 4-es és 5-ös poszton is bevethető, 22 éves játékos Pennsylvania államban, Philadelphiában született, hazájában a La Salle egyetemen pattogtatott, a nyáron került Európába, a sógorokhoz. A határszéli együttes erősségének bizonyult, azonban a csapat pénzügyi gondjai miatt távozik, azonnal lecsapott rá a TLI-Alba Fehérvár, amely már jó ideje kereste ötödik légiósát.

A 203 centiméter magas, 116 kg súlyú kosaras főként a palánk alatti játékban hasznos. Már a nyáron felmerült a szerződtetése, a TLI-Alba Fehérvár vezetői a hétvégén állapodtak meg a sportolóval, aki Güssingből, illetve magyar nevén, Németújvárról érkezik hozzánk.

- A legjobb osztrák csapatban kezdte európai karrierjét, a klub gazdasági problémái miatt, több játékostársával együtt távozni kényszerült Güssingből. Belső, 4-es és 5-ös poszton is bevethető sportolóra főleg a palánk alatt számíthatunk, fontos pontjaira és hatékony védekezésére nagy szüksége lesz a csapatnak. Bízom abban, hogy gyorsan beilleszkedik és segít bennünket céljaink elérésében. Jerrel a tervek szerint hétfőn csatlakozik a TLI-Alba Fehérvárhoz, amelynek kerete ezzel véglegesnek tekinthető - mondta Dávid Kornél, szakmai igazgató.

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus