Jótékonykodás Székesfehérváron

A székesfehérvári önkormányzat, a TLI-Alba Fehérvár és szurkolói jótékonykodtak a hétvégén, erről számolt be a csapat hivatalos honlapja.

A TLI-Alba Fehérvár hivatalos honlapja, az albakosar.hu számolt be az akcióról:

Az önkormányzat, a klub és a szurkolók közös adományozása eredményeként sok rászoruló család kaphatott csomagot a Szegényket Támogató Alapítvány által koordinált gyűjtés végén.

A TLI-Alba Fehérvár kosarasai, vezetői és edzői a Vodafone Sportcentrum előcsarnokában találkoztak a jótékonysági akció során összegyűlt adományok átvételére érkező családokkal. Sok gyerek kapott ajándékot, posztert, autogrammot, majd a közös program végén az összeállított, tartós éllemiszerekből csomagokat vehették át a nehéz helyzetben élő családok. Az eseményen jelen volt Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, aki elmondta, karácsony előtt mindig kiemelten fontos, hogy a leginkább rászorulók érezzék, nem feledkeznek meg róluk.

A Szegényeket Támogató Alapítvány gondoksodott róla, hogy az adományok a nehéz sorsúakhoz jussanak, a helyszínen pedig édességekkel, gyümölccsel vendégelte meg a klub az érkezőket. Akárcsak tavaly, idén is sokan jöttek el, a hagyománynak biztosan lesz folytatása a jövőben is.

 

A csapat honlapja arról is írt, hogy a csarnokkal szemben lévő buszmegálló kosaras "körítést" kapott:

A Vodafone Sportcentrum főbejáratával szemben mostantól "kosaras megállóban" szállhatnak fel és le az utasok, szépen dekorált fedett buszvárót avattak.
 
Októberben adták át a fedett buszvárót a Gáz utcai Vodafone Sportcentrum bejáratával szemben. A kosármeccsre busszal érkezők, illetve itt várakozók mostantól a hely szelleméhez illő, kosaras dekorációval díszített megállóban szállhatnak fel és le. A látványos megállót Molnár Tamás önkormányzati képviselő, Halm Rolland szakosztály-igazgató, és Dávid Kornél, az Alba Regia SC elnöke jelenlétében avatták fel.
 
Molnár Tamás elmondta, a Bajnokok Városában volt már foci- és hokikapus megálló, ezentúl pedig kosárlabdás motívumok is díszítenek egyet. Halm Rolland megköszönte a lehetőséget és ötletet, kiemelte, hogy az újjáépített csarnok falán látható kosaras sziluettekkel harmonizál az új buszváró díszítése.

Foto, Forrás, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus