Julien Mills a Sopronnál folytatja

Az egykor Dombóváron és Szolnokon is játszó, az Olajjal EuroChallenge negyedik helyet szerző Julien "Skip" Mills visszatér Magyarországra, a Sopron KC játékosa lesz.

Az sakc.hu beszámolója:

Leigazoltuk csapatunk első idegenlégiósát Julien Mills személyében, aki az utóbbi két szezont az izraeli Ironi Kiryat Ata csapatánál töltötte.

Sabáli Balázs vezetőedző, érdeklődésünkre elmondta, a 193 cm magas, 1985-ös születésű játékosra elsősorban combo guardként számít csapatunk, de irányító poszton is bevethető, ami az új játékos kiválasztásánál mérvadó volt számunkra. Mills leigazolásával a következő szezonban, Ruják mellett még két irányító poszton bevethető játékossal számolhatunk, így egy esetleges sérülés sem okozhat problémát.

Mills nem teljesen ismeretlen számunkra, hiszen eddig pályafutása során, már két alkalommal szerepelt a magyar bajnokságban. A 2007/2008-as szezonban a Dombóvár alakulatánál kóstolt bele az európai profiskodásba, a 2011/2012-ben pedig a bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyerte a szolnokiak színeiben, valamint az EuroChallenge-ben is a legjobb négy közé menetelt.

Elmondható róla, hogy minden szezonjában átlagon felüli teljesítményt nyújtott lepattanózásban a posztjához képest, reméljük csapatunknál is ezt láthatjuk majd tőle.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus