Justin Holiday is a Warriorsnél

Rodney McGruderhez hasonlóan az előző idényt a Szolnoki Olaj KK együttesében töltő Justin Holiday is ott lesz a Golden State Warriors nyári ligás csapatában.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a 2013/14-es idényben az Atomerőmű SE-ben pattogtató Rodney McGruder meghívást kapott a Golden State Warriors nyári ligás együttesébe - a csapat a Las Vegas-i tornán fog részt venni.

Mint az az nba.com-on található videóból kiderül, az oaklandi együttesnél nem McGruder lesz az egyetlen ismerős név - feltűnik a felvétel közepén Justin Holiday is, akiről az egyik segéd GM, Kirk Lacob formál véleményt, majd az amerikai játékos neve a videó végén ott van a Golden State nyári ligás állományában is.

A Szolnoki Olaj KK-val az előző idény magyar bajnoki és kupaelsőséget szerző, a EuroChallenge-ben a legjobb négy közé jutó swingman tehát megpróbálja magát visszaverekedni az NBA-be. 2012 nyarán megfordult már a Cleveland Cavaliers SL (Summer League) keretében, a 2012/13-as szezon végén pedig a Philadelphia 76ers csapatában alapszakaszmeccsen is pályára léphetett. Ott volt a Sixers nyári ligás keretében is tavaly, ám onnan kitették és a Utah Jazznél sem volt maradása, így került Szolnokra.

Az is ismeretes, hogy nem csak ők ketten lesznek ott Las Vegasban az idei nyári ligás tornán a magyar bajnokságból, hiszen az Alba Fehérvár centerét, Somogyi Gergelyt a Utah Jazz hívta meg. A magyar középjátékos kitűnő kerettel készülhet majd együtt, hiszen ott lesz a tavaly 1/9-nél kiválasztott, első szezonjában kifejezetten pozitív teljesítményt nyújtó Trey Burke, az idei draft 1/5-öse, Dante Exum, a szintén az első körben, a 23. helyen elkelő Rodney Hood, illetve a tehetséges francia center, Rudy Gobert is.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus