Kánikulai kenguru-rekord

A rekkenő hőség ellenére több, mint félszáz csapat koptatta az aszfaltot, az idei OTP Junior Adidas streetball sorozat harmadik állomásán.

Kora reggel, a nevezéseknél sejteni lehetett, amit már előzetesünkben is megírtunk, jelesül, hogy nem fognak fázni az idei streetball sorozat 3. állomásán, a paksi rendezvényen pályára lépő vállalkozó szellemű sportemberek. A Csengey Dénes Kulturális Központ előtti területen a szervezők  végül 7 pályát állítottak fel, amelyeket kora délutánig folyamatosan zajlottak a küzdelmek, ügyességi programok. 

A szervezők nagy örömére Erdélyből is érkezett 4 csapat, a kenguru viadalra 16 "alakulat" nevezett, ebben a korosztályban ez idén rekord. 

A VIP mérkőzéseken pályára lépett többek között Gulyás Róbert, valamint idősebb és ifjabb Morgen Frigyes. A zsákolóversenyt - megismételve tavalyi paksi diadalát Gulyás Milán, a legendás center fia nyerte. 

Az OTP Junior adidas streetball sorozat következő rendezvénylére jövő vasárnap Békéscsabán kerül sor, információk a nevezésről a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon találhatók.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus