Kánikulai kosárvarázs a Viharsarok fővárosában

Óriási hőség, igazi nyári kánikula fogadta a csapatokat az idei OTP Junior Adidas Streetball békéscsabai állomásán.

Ez azonban, ha lehet, fokozta a játékkedvet, a Szent István téren felállított pályákon összesen 58 csapat játékosai pattogtattak, versengtek a győzelemért, helyezésekért.

A kenguru kategóriában 16  csapat indult, köztük 5 egészen "kis kenguru" alakulat volt, 2009-es születésű "apróságok", kosaras palánták kergették a labdát. A játék mellett azt is élvezték, hogy a pálya közelében lévő slag vízével hűthették le magukat.

A békéscsabai rendezvényen a szervezők nagy örömére pályára léptek a fogyatékkal élő speciális olimpikonok. A VIP mérkőzéseken ők többek között média csapatok ellen játszottak. Izgalmas és színvonalas versengést hoztak az ügyességi viadalok, a zsákolóverseny, valamint a Millió forintos kéz dobóverseny. A Face Team látványos showműsorával a békéscsabai publikumot is elkápráztatta.

A viadalon két Szerbiából érkező együttes is pályára lépett, egyikük megnyerte az férfi +23-as kategóriát.

A streetball sorozat jövő szombaton, június 20-án folytatódik. Nevezni, és a tornával kapcsolatban információkat megtudni a www.streetballnet.hu oldalon lehet, az előnevezés határideje csütörtök éjfél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus