Kaposváron szó sem volt nemzetközi indulásról

Somogyban készülnek a szezonra, a jövő héten érkezhet a harmadik légiós - Fehérváron a magyar bajnokság a legfontosabb. 

Kacsának bizonyult az eurobasket.com és a sportando.com tegnap délutáni híre, miszerint a TLI-Alba Fehérvár és a Kaposvári KK az Alpok-Adria Kupában indulna ebben a szezonban. 

- Néhány hete Szófiában, a korosztályos Európa-bajnokságon személyesen tárgyaltam a szervező bizottság szlovén vezetőjével, Ales Kravzarral, aki invitált bennünket, szerette volna, ha mi is ott vagyunk a rajtnál. A sorozatot jó kezdeményezésnek tartottam, azonnal tájékoztattam a TLI-Alba Fehérvár menedzsmentjét erről a lehetőségről, ám a klub vezetése úgy döntött, hogy idén nem indulunk nemzetközi sorozaton. Ugyanis a legfontosabb a minél jobb, hazai szereplés - közölte az albakosar.hu-val Halm Rolland ügyvezető.

Kaposváron más a helyzet, a somogyi klubnál szó sem volt arról, hogy a nemzetközi porondra lépjen az együttes - jelenleg a harmadik (várhatóan amerikai, hármas-négyes posztos) légiós leigazolásán dolgoznak Monok Tiborék és igyekeznek minél jobban felkészülni a bajnoki rajtra. Polczer Kata technikai vezető portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a szeptember 11-ei pécsi felkészülési tornára már mindenképpen szeretnék, hogy megérkezzen a kiszemelt - előrehaladott tárgyalások folynak, eredmény előreláthatóan a jövő héten várható. 

fotó, slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus