Karahodzsics is marad Kecskeméten

Újabb játékossal állapodott meg a KTE-Duna Aszfalt. 

A ktekosar.hu közleménye:

Az elmúlt héten jelentette be a klub vezetősége, hogy a 2018-19-es évben is Forray Gábor lesz a csapat vezetőedzője. Húsvét előtt az is nyilvánosságra került, hogy a csapatkapitány, Wittmann Krisztián is Kecskeméten folytatja a játékoskarrierjét. Immár az is bizonyos, hogy a szintén magyar válogatott Karahodzic Kemal is Kecskeméten marad.

A magyar állampolgársággal is rendelkező center 2012 óta megszakítás nélkül a KTE-Duna Aszfalt játékosa, mára a bajnokság meghatározó centerei között emlegetik. Ott volt a válogatottal a 2017-es Eb-n, és szerepet kapott a most zajló vb-selejtező sorozatban is.

Karahodzic a szurkolók egyik kedvence, bohó, vidám sportoló, a csapat hangulatembere. Az előző időszak egyébként nem csupán a karrierje miatt volt meghatározó, magánéletében is nagy változás állt be, hiszen megszületett kisfia.

A center – Wittmann Krisztiánhoz hasonlóan – 2019-ig szóló szerződést írt alá.

"Örülök, hogy Kecskeméten maradok, kétezer-tizenkettő óta már sok szép évet töltöttem itt. Szeretem a várost, a szurkolókat, a családom pedig második otthonként tekint Kecskemétre. Nem akartam volna itt maradni, ha nem hinnék abban, hogy sikeres jövő áll a csapat előtt. Bízom benne, hogy tovább tudok fejlődni, illetve szeretnék minél több örömöt okozni a szurkolóinknak - mondta Karahodzic."

fotó: ktekosar.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus