Kedvezményes jegyárak a férfi válogatott vb-selejtezőjére

November 26-án, vasárnap Koszovót fogadják a mieink Debrecenben.

A kosarsport.hu beszámolója:

November 26-án (vasárnap) 19 órától a Főnix Csarnokban játssza első hazai világbajnoki selejtezőjét a legutóbbi kontinensviadalon nyolcaddöntős nemzeti csapatunk.

A sikeres Európa-bajnoki szereplés után újabb komoly erőpróba vár a magyar kosaras legényekre. Sztojan Ivkovics válogatottja a ,,C" jelű kvartettben Lengyelország, Litvánia és Koszovó ellen mérkőzik meg oda-visszavágós rendszerben a 2019-es kínai világbajnokságra kvalifikáló selejtezősorozatban. A mieink november 24-én előbb az Eb-n négy vereséggel és egy győzelemmel a csalódást keltő, 18. helyen záró lengyelekkel játszanak, majd két nappal később az előselejtezőből másodikként továbbjutó, két honosított amerikaival érkező Koszovóval találkoznak a Főnix Csarnokban. 

A csoportból az első három helyezett jut tovább a következő selejtezőkörbe. Amennyiben Vojvodáék sikerrel veszik az akadályt, akkor a horvát, olasz, holland, román négyes első három helyezettjével kerülnek össze, szintén oda-visszavágós alapon. Az így kialakult hatos csoport lejobb három válogatottja részt vehet a jövő évi világbajnokságon.

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft

Diák: 500 Ft

Palánk mögötti rész, B-közép: Egységesen 500 Ft

Forrás - kosarsport.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus