Keller 1, Vojvoda 2 évet hosszabbított az Olajjal

Két magyar klasszisával, Vojvoda Dáviddal és Keller Ákossal is hosszabbított az Olaj - előbbi újabb 2, utóbbi újabb 1 évet írt alá.

A szolnoki klub közleménye:

2017-ig biztosan a Szolnoki Olaj játékosa marad Vojvoda Dávid, miután újabb két évre szerződést hosszabbított a klubbal. A 25 éves, 196 cm magas bedobót tavaly a legjobb magyar férfi kosárlabdázónak választották. Szintén Szolnokon folytatja Keller Ákos: a 26 éves center most egy évre írt alá a piros-feketéknél.

Mindkét játékos 2013-ban igazolt a Szolnoki Olaj KK-hoz. Az ötszörös magyar bajnok és hatszoros Magyar Kupa-győztes klub büszke arra, hogy a két klasszis ilyen hosszú távra elkötelezte magát a csapat mellett, hiszen az Olajnak már nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is helyt kell állnia. Ahhoz pedig, hogy az ezzel járó szellemi és fizikai terhelést is bírják a játékosok, tudatosan kell építeni a csapatot.

„Vojvoda Dávid és Keller Ákos – a válogatott kapitányaként, illetve helyetteseként – nemcsak a szolnoki, de az egész magyar kosárlabdának is meghatározó játékosai. Mindketten azért kötelezték el magukat mellettünk, mert perspektívát és fejlődési lehetőséget látnak Szolnokon, és motiválják őket a szakmai terveink. Nekünk pedig éppen ilyen tehetséges, ambíciózus játékosokra van szükségünk a nemzetközi sikerek eléréséhez” – mondta Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK Kft. ügyvezetője.

A klub vezetésének célja, hogy olyan csapatot hozzon létre, amely minden eddiginél jobban szerepel a nemzetközi bajnokságokon is.

Szolnok, 2015.03.11.

Kiadó: Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft. – dr. Nyerges Zsolt, a Felügyelő Bizottság elnöke

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus