Két játékos távozik a Körmendtől

Az Egis Körmend Darrin Govenstől és Marko Kolaricstól is megválik - előbbi helyére érkezik pótlás, utóbbi helyére viszont nem.

A körmendi klub közleménye:

Az elmúlt időszak gyenge eredményei miatt a csapat vezetősége úgy döntött, hogy felbontja Darrin Govens szerződését, és helyére új idegenlégióst keres. Ez már folyamatban van, ugyanakkor Momcilo Latinovics egyelőre külföldiként áll rendelkezésre, így továbbra is három idegenlégióssal tud felállni a csapat.

Megfelelő és végleges megoldást keresünk a cserére, ezért semmiképp sem szeretnénk elkapkodni az új játékos kiválasztását.

Másik távozónk Marko Kolarics lesz, aki december másodikáig még a klubnál marad, eddig az időpontig dőlhet el az, hogy ő hol folytatja a pályafutását. Ő addig szükség esetén még az edzői stáb rendelkezésére is állhat.

Ebben az időszakban igyekszünk segíteni neki a továbblépésben. Az ő pótlásán jelen pillanatban nem gondolkodunk. Ezzel több lehetőséget biztosítunk a keretben szereplő magyar centereknek, annak reményében, hogy a tőlük elvárt teljesítményt mutatják majd.

A klubvezetés egyértelműen elégedetlen a csapat eddigi teljesítményével, ezért a mai naptól minden prémium kifizetését felfüggesztettük. A szankció egészen a rájátszás kezdetéig érvényben marad. Elvárásaink szerint a csapatnak a legjobb nyolcba kell kerülnie. Ha ezt sikerül elérni, akkor a játékosok megkapják az addig visszatartott prémiumot. A pénzügyi megvonás vonatkozik az edzői stábra is, amelynek tagjai önként ajánlották fel erre fizetésük egy részét.

A klub menedzsmentje elvárja, hogy a csapat játéka változzon stílus és eredményesség tekintetében. Ha december huszadikáig, az idei év utolsó mérkőzéséig ez nem lesz egyértelműen látható, akkor további személycserék és szankciók következnek.

Ismét felhívtuk a csapat figyelmét arra, hogy át kell érezniük, mit jelent Körmenden kosárlabdázni. Ahogy a szurkolók az utolsó mérkőzésen is mellettük álltak, úgy nekik is mindent meg kell tenniük a klubért.

Ehhez méltó hozzáállást és küzdést várunk el mindenkitől.

Zsebe Ferenc
  ügyvezető
Egis Körmend

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus