Két légióst keresnek még a ZTE-nél

Az egyik kiszemelt szerdán nemet mondott, a négyes posztot mielőbb meg akarják oldani - a jövő héten fontos bejelentés várható. 

A zaol.hu kérdezte Stárics Kornélt, a ZTE KK ügyvezetőjét a légióshelyzetről, hiszen két külföldi játékost jelentettek be eddig, de négy szerepel a tervekben. Stárics szerint valóban úgy tervezték, hogy a két bejelentett játékos után hamarosan aláír a következő kettő, ám az erőcsatár posztra kiszemelt kosaras végül szerdán nemet mondott a gárdának - az ügyvezető úgy fogalmazott, hogy nem volt fair velük szemben, hiszen már megvolt a megállapodás, csak alá kellett volna írnia a játékosnak. Jelenleg a tavaly Kecskeméten pattogtató James Kinney, valamint a Körmendről ismerős Darrin Govens írt alá, így a hátvédsort már sikerült megoldania a klubnak. 

Stárics Kornél azt is hozzátette, hogy Bencze Tamás vezetőedzővel és a vezetőség többi tagjával hosszan egyeztettek és jövő héten várható egy bejelentés, ami a klub stabil működésében is fontos szerepet játszik majd. A játékosokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az eredeti tervekhez képest, miszerint szeptemberben érkeznek a külföldiek, nincsenek elkésve, de a négyes posztot mielőbb szeretnék megoldani - jelöltjük természetesen van és szerinte mindenki örülne, ha végül ő érkezne a csapathoz.

forrás: zaol.hu

fotó: vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus