Kettős jubileum kánikulában - legendákkal

Remekül sikerült rendezvénnyel ünnepelt Békéscsaba. A jubileumi 25. adidas streetball sorozat keretein belül a Viharsarokban 20. alkalommal rendezték meg a szabadtéri kosaras fesztivált. A kánikulában lezajlott rendezvény látványos, emlékezetes volt a résztvevők számára.

Érdekes látvány volt a Szent István tér fagyizói, kávézói közelségében felállított 10 kosárpálya, a vendéglátóipari egységek vendégei kényelmesen ülve s fogyasztva figyelték a kosaras kavalkádot, amelyen összesen közel 60 csapat vett részt. A Békéscsabán is méltán népszerű kenguru korosztály mellett a még kisebbek részére egy ovi-kosaras versenyt is rendeztek kicsi labdákkal kisebb, lejjebb lévő gyűrűre.

Népszerű volt a felnőtt +23-as és a +35-ös senior korosztály, Szerbiából és Romániából is érkeztek csapatok.

A centerpályán olyan legendás kosarasok vettek részt bemutató mérkőzésen, mint a megyéből két származó korábbi klasszis, Winter Ilona és Iványi Dalma, valamint Kiss Lenke.

A dobóversenyek izgalmasak, látványosak voltak, és a kettős jubileumra való tekintettel freestyle kosaras labadzsönglőrök is szórakoztatták a közönséget, bevonva produkcióikba a gyermekeket.

A rendezvényt a Face Team látványos, akrobatikus bemutató show műsora zárta.

A jubileumi rendezvénysorozat következő állomása jövő szombaton Oroszlány lesz, nevezni az ismert www.streetballnet.hu oldalon lehet - csütörtökön éjfélig.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus