Kinney vírusos fertőzés miatt nem játszik ma

Ma megkezdi szereplését a KTE-Duna Aszfalt együttese a 2014/15-ös bajnokság alapszakaszában, nem lép azonban pályára amerikai irányítójuk, James Kinney, aki egy vírusos fertőzés miatt hagyja ki az Egis Körmend elleni összecsapást.

A hírről a kesport.hu számolt be:

Ma kezdi a 2014-15-ös kosárlabda bajnoki évet a KTE-Duna Aszfalt, több új játékos is ma mutatkozik be tétmeccsen a kecskeméti csapatban, ám biztosan nem lesz közöttük James Kenney, ugyanis az amerikai irányító, akinek éppen ma van a 24. születésnapja, kórházban tölti a hétvégét.

Ma ünnepli 24. születésnapját James Kinney. Az amerikai irányító játszani szeretett volna, győztes meccsen bemutatkozni a kecskeméti közönségnek, de a vírus közbeszólt. Két napja egyre erősödő hasi fájdalmai miatt kórházba vitték, ahonnan már nem is engedték ki, ugyanis erős volt a gyanú, hogy vakbélgyulladása van. Szerencsére azóta kiderült, hogy nagy valószínűséggel egy erős vírusos fertőzés döntötte ágyba a fiatal játékost. Hála dr. Pap-Szekeres József osztályvezető főorvos és csapata gondos kezelésének Kenney már lényegesen jobban van, a hangulata is sokat javult. Mint mondta, minden vágya lenne, hogy legalább ott lehessen a csapat mellett az első meccsen, de erre biztosan nem lesz módja, hétfői kórházban kell maradnia, így internet mellett izgul majd a társaiért. Mint mondta, biztos abban, hogy győzelemre vezet majd a sok gyakorlás és a csapatban lévő rengeteg munka. Üzent a szurkolóknak is, akiktől a csapatnak biztatást, segítséget és türelmet kért.

Forrás, Foto, Slide - kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus