Kőbányai kezdés - felkészül Veszprém

Tegnap a kőbányai rendezvénnyel megkezdődött az idei, sorrendben immáron a 24. szabadtéri kosaras idény, a streetball szezon.

Az időjárás kegyeibe fogadta a szezonnyitó rendezvényt, kellemes, 25 fok körüli hőmérséklet mellett napos idődben mérhették össze tudásukat a különböző kategóriákban rajthoz álló csapatok.

Összesen 103 együttes nevezett, a legnépszerűbb a szervezők nem kis örömére a kenguru korosztály volt, vagyis a legkisebbek versengése, itt 24 együttes állt rajthoz. A kísérő programok között volt többek között vívó, valamint íjász bemutató, a VIP mérkőzéseken pedig az eseményt megnyitó Kovács Róbert polgármester is játszott.

Nagy sikert aratott a Millió forintos kéz elnevezésű dobóverseny, valamint a többi ügyességi viadal, a zsákoló, s a hagyományos tripladobó verseny. Büntetődobásban Martók Attila zsinórban 86 dobást értékesített, ami új rekord.

A speciális olimpikonok is pályára léptek, s volt spanyol, valamint kínai együttes is a résztvevők között. Kitűnő hangulatban zajlott az idei sorozat nyitó rendezvénye, a következőre június 11-én kerül sor egy új helyszínen, Veszprémben. Részeleteket, információkat a megszokott oldalon, a streetballnet.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus