Kosárkarácsony Szolnokon, plüssállat-gyűjtés Sopronban

Sopronban plüssállat-gyűjtést szervez a Soproni Sördögök együttese a jövő heti meccsen - Szolnokon pedig a hétvégén Kosárkarácsony lesz.

A soproni klub közleménye a csapat hivatalos honlapján, az sakc.hu-n:

"A karácsony jegyében kéréssel fordulunk Szurkolóinkhoz.

A december 17-i Soproni Sördögök – Kaposvári KK  mérkőzés végén, plüssjáték-gyűjtést rendezünk a Doborjáni Ferenc EGYMI-ben és a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonában nevelkedő gyermekek részére. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy a kosármeccsre egy tiszta, jó állapotú plüssállattal érkezzen és a meccs végén az ajándékba hozott játékokat dobják be a pályára.

Tegyük együtt szebbé a gyermekek karácsonyát!

Köszönjük!"

 

A Szolnoki Olaj KK a hétvégén, a Krka ellen utoljára játszik itthon ebben a naptári évben, ennek és a szokásoknak megfelelően Kosárkarácsony lesz szombaton a Tiszaligetben, amelyben ezúttal a vízilabdások is szerepet kapnak. A szolnoki klub közleménye:

"Vendég: Szolnoki Dózsa-Közgép SE Magyar Kupagyőztes vízilabda csapata
Helyszínek:  Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
                      Tiszaligeti Vízilabda Aréna

11:00 Karácsonyi csomagosztás a nagycsaládosok részére (névre szóló értesítés alapján) a Magyar Vöröskereszt JNK-Szolnok Megyei Szervezete, a SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP SE vízilabda csapata, és a Szolnoki Olaj KK játékosainak közreműködésével.

15:00 SZURKOLÓK – MÉDIA VÁLOGATOTT amatőr kosárcsapatok barátságos mérkőzése
Plüssállat- és adománygyűjtés a nagycsaládosok és hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyának szebbé tétele a Szolnoki Olaj KK, a Magyar Vöröskereszt JNK-Szolnok Megyei Szervezete, valamint a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében.

15:30 SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP SE - PÉCSI VSK MECSEK-FÜSZÉRT vízilabda mérkőzés

17:00  SZOLNOKI OLAJ KK - KRKA NOVO MESTO Adria Liga mérkőzés
A mérkőzés szünetében a Vízilabda csapat köszöntése.

A Kosárkarácsony alkalmával a létesítményekben mérkőzések előtt forralt borral, teával és édességgel várják  a kilátogató szurkolókat!"

Forrás, Foto - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus