Kovács Ákos is hosszabbított az ASE-val

Kovács Ákossal is sikerült megegyeznie a Tolna megyei klubnak, így további két éven át az ASE játékos lesz ő is!

Az Atomerőmű SE hivatalos honlapja, a kosarlabda.ase.hu az alábbiakat közölte még a hosszabbítással kapcsolatban:

"A korábban szintén két évre hosszabbító Körtélyesi Gergely mellett Kovács Ákos a legrégebbi tagja az ASE keretének, mindketten az ötödik szezonjukat tapossák idén. Ákos ittléte alatt folyamatos fejlődést mutatott be, és mutat be most is, így egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy az állandóságot és összeszokottságot szem előtt tartó szakmai vezetés továbbra is szeretne vele együtt dolgozni. Örömmel jelenthetjük, hogy a tárgyalások sikerre vezettek, így "Kacsa" újabb két évig ASE mezben lép majd pályára.

Ákos - bár már korábban is megvillantotta tudását - az idén vált alapemberré a csapatban. Átlagosan 25.5 percet játszott a szezon során, ez idő alatt 9.2 pont, 3.5 gólpassz és 1.7 labdaszerzés került a neve mellé. Játékának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy McGruder és Vaughn után a csapatból ő töltötte a legtöbb időt a parketten.

Mint azt korábban már megírtuk, a héten Tóth Ádám is hosszabbított a piros-kékekkel. Jelen állás szerint Eilingsfeld János, Kovács Ákos, Körtélyesi Gergely és Tóth Ádám még két évig, Kerpel-Fronius Balázs, Medve Máté, Luka Markovics és Szabó Zsolt pedig további egy évig biztosan az ASE játékosa lesz."

 

Foto, forrás, Slide - kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus