Kovács, Will, Illés és Sömenek is távozik az ASE-tól

Az Atomerőmű SE bejelentése szerint Kovács Ákos, Will Tamás, Illés Máté és Sömenek Martin is elhagyja a csapatot, Bagó Martin sorsa kérdéses, míg Medve Máté, Gulyás Milán és Kalmár Viktor maradnak a paksiaknál.

A kosarlabda.ase.hu bejelentése:

A bajnokság utolsó mérkőzést követően a szakvezetés csoportosan, illetve egyenként is értékelte a játékosokkal az elmúlt szezont, illetve a folytatásról elbeszélgettek a felek. A beszélgetések során hivatalosan is megerősítést nyert, amit a zuhanyhíradóban már hallani lehetett, miszerint a piros-kék színekben nyolc szezont lehúzó irányítónk, Kovács Ákos máshol folytatja pályafutását. Rajta kívül is akadnak még távozók, Illés Máté, Sömenek Martin és Will Tamás is elhagyja a csapatot év végén, utóbbi ráadásul nagy valószínűséggel a pályának is búcsút int, és a civil életben próbál szerencsét. Ami a maradókat illeti, mint arról már korábban beszámoltunk, csapatkapitányunk Medve Máté újabb két évre elkötelezte magát, rajta kívül pedig Gulyás Milán (2+1 év, közös opcióval) illetve Kalmár Viktor (3+1 év, klub opcióval) is a közös folytatás mellett döntöttek. Az egyetlen kérdőjel jelenleg Bagó Martin, az ő sorsáról később születik döntés. A légiósok közül senkire nem tart majd igényt a klub, így mind az öten távoznak.

Ami az új igazolásokat illeti, természetesen nem tétlenkedik a szakvezetés, a kiszemeltek már megvannak, amint érdemi előrelépés történik, azonnal beszámolunk róla.

A távozóknak ezúton is köszönünk mindent, amit a klubért és a csapatért tettek az elmúlt évek során, és sok sikert valamint jó egészséget kívánunk nekik a folytatáshoz, bárhová is vezesse őket az élet. A maradóknak pedig a mostaninál sikeresebb szezont kívánunk, továbbá kitartást és erőt ahhoz, hogy az újonnan érkezőkkel együtt hozzásegítsék a klubot, hogy az ismét régi fényében tündököljön.

Forrás - kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus