Közel száz csapat Oroszlányban

Ideális időjárás mellett óriási sikere volt Oroszlányban az OTP-Junior-Adidas streetballnak.


Remek, enyhén felhős időben, 22 fok körüli hőmérséklet mellett rendezték Oroszlányban a streetball-t. A Szent Borbála tér átalakításának köszönhetően a szervezők a tervezettnél több, 15 pályát állíthattak föl. Szükség is volt a sok palánkra és gyűrűre, hiszen rengeteg, a VIP-tornán résztvevő együttesekkel együtt összesen közel 100 csapat nevezett - csak a kenguru korosztályban 16. 

Látványos volt a táncosok kísérő programja, nagy volt az érdeklődés a Millió forintos kéz elnevezésű dobóverseny iránt, a zsákoló viadal pedig ezúttal is igen-igen színvonalas produkciókkal szórakoztatta a közönséget. 

A VIP mérkőzéseken az oroszlányi kosárlabda legendás alakjai, játékosai és a jelen kedvencei mellett cselgáncsozók, karatésok is kipróbálták a játékot. 

Most másfél hónap szünet következik a sorozatban, amelynek követlező rendezvényére augusztus 8-án a Balaton parton, Zánkán kerül sor. Akik nyaralás közben szeretnék feldobni programjukat egy kis szabadtéri kosarazással, akár már most is nevezhetnek az ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus