Közlemény: a Kezdő5.hu szerkesztője lett az ASE.hu főszerkesztője

A múlt héten nevezték ki Pavlik Jant az Atomerőmű SE férfi kosárlabda-szakosztályának technikai vezetőjévé – mivel még aktív játékosról van szó, ezért július 1-ig meghatározott feladatmegosztás keretében Somodi András és Winter Gábor látja el a munkakörét. 

 

Utóbbi nevével a kezdetektől fogva találkozhattak a Kezdő5.hu olvasói, hiszen a portál egyik alapítója, illetve egészen mostanáig a magyar férfi kosárlabdával foglalkozó részlegünk egyik vezető szerkesztője volt. Február 15-étől azonban már Magyarország egyik legnagyobb sportegyesülete, az Atomerőmű SE honlapjának megújításáért és vezetéséért felel. Klubhovatartozását soha nem rejtette véka alá, de írásaiban mindig objektív maradt – ugyanakkor a klub alkalmazottjaként ez a függetlenség óhatatlanul megkérdőjelezhetővé válhatott volna. Ezért a későbbi félreértések elkerülése végett Kezdő5.hu-s szerkesztői pozíciójáról február 15-ével lemondott. 

A Kezdő5.hu szerkesztői, szerzői nevében további sok sikert kívánunk Gábornak, hogy az elektronikus sajtó és a magyar kosárlabda egy másik (web)oldalán is portálunknál megszokott szakmai színvonalon és alázattal végezze feladatát. 

A Kezdő5.hu szerkesztősége

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus