Kusnyerrel nem hosszabbít a Körmend

Ma délelőtt az Egis Körmend hivatalos honlapján, a bckormend.hu oldalon megjelent közleményben tudatta a klub vezetősége, hogy nem marasztalják az amerikai-magyar kettős állampolgárságú E.J. Kusnyert.

A klub közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

"Az elmúlt szezonban honosított játékosként szerepelt a keretünkben a magyar felmenőkkel rendelkező Ernest J. Kusnyer. Szerződése alapján első körben lehetőségünk lett volna itt tartani őt a következő szezonra is.

Mint ahogy kérésünk ellenére, klubunk közleményét megelőzve az egyik kosárlabdás portál ma reggel már nyilvánosságra hozta, a hétvégén közöltük a játékossal, hogy a klub nem él ezzel a lehetőséggel, és sok sikert kíván EJ-nek karrierje folytatásához.
 
Személyében egy remek hozzáállású, valódi csapatembert ismertünk meg, aki életveszélyes távoli dobásaival számos esetben nehezítette meg ellenfeleink dolgát. EJ jól dolgozott együtt a társaival, bízunk abban, hogy következő állomáshelyén a kiváló dobóteljesítménye mellett védekezésben is előbbre tud majd lépni.
 
Döntésünk legfontosabb oka az volt, hogy a vezetőedzőnk, Aaron Mitchell elképzelései alapján formálódó új keretünkben még kevesebb lehetőség jutott volna neki, ezért inkább oda jobban illeszkedő játékosokat igyekszünk leigazolni.
 
EJ-nek köszönjük a nálunk végzett munkát, további sok sikert kívánunk neki karrierjében és a magánéletben egyaránt!
 
Zsebe Ferenc
  ügyvezető"

Slide és Fotó - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus