Latinovics távozik, Hujdurovics érkezik a Körmendnél

A Nyírgegyháza előző szezonbeli húzóembere, Nermin Hujdurovics a Körmendhez szerződött, Momcsilo Latinovics viszont elhagyja a klubot.

A körmendi klub közleménye:

Július 7-én hivatalossá vált, hogy a következő szezonban Momcsilo Latinovics sem lesz a csapatunk tagja, mert a klub a játékos kérésére felbontotta szerződését. A honosított kosaras 20 bajnoki mérkőzésén segítette a csapatot, a vezetőség ezúton is köszöni Momcsilo itteni munkáját és sok sikert kíván neki a továbbiakban!

A távozó mellett egy érkező is van, hiszen a mai napon egy új játékos kötelezte el magát csapatunkhoz és kezdi majd meg az új szezont Teo Csizmics irányítása alatt. Aláírta ugyanis egy éves szerződését a bosnyák Nermin Hujdurovics, aki az elmúlt idényben Nyíregyházán szerepelt, és a hazai bajnokság legponterősebb (mérkőzésenként átlag 22,8 pont) illetve az index-pontok alapján legértékesebb (29,6 indexpont meccsenként) játékosának bizonyult.

Nermin egy kisebb sérülése miatt csak az alapszakasz 20 mérkőzésén lépett pályára és március elején közös megegyezéssel szerződést bontott a nyírségiekkel, de azon a 20 találkozón kimagasló mutatókkal rukkolt elő: A már említett 22,8 pont mellett leszedett átlag 7,9 lepattanót, valamint 1,4 szerzett labda és 1,0 blokk volt a mutatója.

Zsebe Ferenc
 ügyvezető

Hujdurovics előző szezonjáról egy majd' negyedórás összefoglaló:

Foto, Slide - szon.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus