Lekli szezonjának vége

Lekli József szezonja véget ért, új játékost keres a Nyíregyháza négyes posztra, változtatott a csapat az év eleji célkitűzésén.

A szon.hu beszámolója:

Szerda-szombat ritmusban játszik a héten a Marso-Nyíregyháza, és a szombathelyi fellépés valamint az azt követő Szeged elleni hazai meccs előtt, illetve azokra vonatkozóan fontos bejelenteni valói voltak a csapat ügyvezetőjének.

– A bajnokság előtti célkitűzésünkön módosítva immár a biztos, osztályozó nélküli bentmaradást tűztük a csapat elé – mondta a kudarcsorozat következtében kialakult helyzetről Oláh István, a csapatot működtető Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Az amerikai irányító, Jawan Davis kap még egy lehetőséget, hogy Szombathelyen bizonyítson, azt is csak azért, mert Brane Savic időközben meg is sérült. Folyamatban van egy palánk alatt, négyes pozícióban bevethető játékos igazolása is, mert Lekli Józsefet sérülései miatt erre a szezonra elveszítettük. Abban bízunk, hogy a helyére olyan légióst sikerül igazolnunk, aki védekezésben is tud nekünk segíteni és atletikus is egyben.

A nyíregyházi csapat nem arról híres, hogy rendre nyerne Szombathelyen (először és utoljára 2006-ban volt rá példa), magyarán inkább a Szeged elleni fellépésen múlhat az ultimátum teljesülése. Mi történik, ha nem teljesül?

– Ultimátumnak nem nevezném, úgy fogalmaznék, hogy amennyiben teljesül, akkor megyünk tovább… – fogalmazott Oláh István.
 

Forrás - szon.hu
Foto, Slide - Racskó Tibor, szon.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus