Lóránt Pétert megműtötték, 3-4 hét múlva játszhat újra

Az Alba Fehérvár vezérét ma reggel megműtötték - 3-4 hét múlva játszhat majd újra.

Az albakosar.hu-nak nyilatkozott Lóránt Péter:

A társak kedden reggel az izmiri reptéren az isztambuli, belföldi járatra kezdték meg a beszállást, amikor a csapatkapitányt, Lóránt Pétert a műtőbe tolták a fehérvári kórházban. A sebész főorvos, dr. Abkarovits Géza altatással műtötte ponterős centerünket, aki az esti órákban elhagyhatta a kórházat.

- Az operáció után pár órát még az egészségügyi intézményben töltöttem, a műtétet természetesen még érzem. Porcleválás miatt feküdtem kés alá, artroszkópos beavatkozásra került sor. A második selejtezőkört megelőzően, a tallinni mérkőzés előtt két nappal kezdett fájni a jobb térdem, fájdalomcsillapítókkal játszottam az utóbbi meccseken. Úgy voltam vele, bármekkorák is a kínok, a négy BL-meccset mindenképpen végigjátszom. Azonban a Pinar Karsiyaka elleni, péntek esti mérkőzés másnapján már nagyon rosszul éreztem magam, a lépcsőn is alig tudtam felmenni. Jeleztem a csapatorvosnak, dr. Kovács Ignácnak, bármennyire szeretnék, nem tudok elutazni Törökországba a csapattal. Vizsgálatok következtek, kedden délelőtt pedig sor került a műtétre. A jobb térdemmel korábban nem volt gond, a balt műtötték pár évvel ezelőtt. Az operációt végző Abkarovis Géza azt mondta, 3-4 hét múlva már játszhatok. Szerdán reggel visszatérek a kórházba, vizitre, az orvosok szigorú pihenést, ágyban fekvést írtak elő az elkövetkező napokra. Hétfőtől következhet a gyógytorna, aztán remélem, rövidesen ott lehetek a pályán a társakkal – közölte a csapatkapitány.

A center elmondta, a hétfő esti, törökországi meccset online követte, nagyon szurkolt a srácoknak. Sajnálta, hogy nem lehetett ott a pályán, nem tudott segíteni.

- Kiélezett meccs volt, nem sok hiányzott a csoportkörhöz. Remekül küzdöttek a fiúk. Az Európa Kupában folytatjuk, bízom abban, hogy hasonlóan jól szerepelünk, mint egy esztendővel ezelőtt

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus