Lóránt Pétert végül ma műtik

A Szolnoki Olaj KK vezére, Lóránt Péter megkeresésünkre pontosította a vele kapcsolatosan megjelent, sajnos több téves információt is tartalmazó híreket, melyek szerint már átesett volna a műtéten, mely a térdének fájdalmai miatt elengedhetetlenné vált.

"Végül ma délelőtt fogok kés alá feküdni Százhalombattán, ahol Abrakovits Géza doktor úr fogja megműteni a térdem. A sérülésemmel kapcsolatosan fontos megjegyezni, hogy nem korábbi problémáról van szó, sajnos egy rossz diagnózis következtében egészen eddig kellett várnom az operációval.

Esztergályos doktor úr állapította meg, hogy berepedt a porc a térdem alatt, és most emiatt kell a beavatkozáson átesnem. Pontos felépülési időről csak akkor fogok tudni beszámolni, ha túlestem az operáción.

A felkészülési időszakban egy edzés során jött a rossz mozdulat, ám ott másfél hétig másra gyanakodtak, ezért fordultam előbb Esztergályos doktor úrhoz, majd Abrakovits doktor úrhoz. Előbbi diagnózisa alapján friss sérülésről van szó, nem pedig arról, ami korábban a hírekben megjelent velem kapcsolatosan. Remélem, mielőbb túljutok a nehezén és erősebben térek vissza, mint valaha! Mindent el fogok követni ezért fizikálisan és mentálisan is."

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus