Lórántra nem számít Ivkovics az Eb-n

Sztojan Ivkovics az M1 Sporthétfő című műsorában elmondta, az idei Eb-n nem számít Lóránt Péterre - ha marad szövetségi kapitány, akkor küld meghívót a következő ciklusra a magasembernek is.

Az m4sport.hu beszámolója:

A szakvezető az M1 Sporthétfő című műsorában kifejtette, elsősorban azokra épít, akik kezdettől fogva rendelkezésre álltak és kijuttatták a csapatot az Eb-re.

Az NB I-ben alapszakaszgyőztes Alba Fehérvárt erősítő Lóránt - aki 13,8 pontos átlaggal büszkélkedhet a szezonban - korábban úgy nyilatkozott, nincs jóban a kapitánnyal, aki nem kereste az utóbbi években. Hozzátette, van benne emiatt némi szívfájdalom, mivel 13 éves kora óta válogatott játékos, ezalatt pedig csak egy szövetségi kapitány nem hívta be őt.

Reakciójában Ivkovic közölte: négy éve a válogatott az utolsó kalapban volt a sorsolásnál, néhányan - köztük Lóránt - akkor nem vállalták a szereplést. "Azóta a meglévőkkel készülünk, tavaly a nyári program előtt nem küldtünk meghívókat, de valaki bejelentkezett, valaki nem. Most már nem beszélünk azokról, akik nincsenek, három nyugodt hónap kell a felkészüléshez, a srácok rászolgáltak a tiszteletre" - jelentette ki Ivkovic, aki hozzátette, szeptemberben új ciklus kezdődik, és ha marad a posztján, akkor újra hív mindenkit, köztük Lórántot is.

A teljes beszélgetést ezen a linken megnézhetitek!

Forrás, Foto, Slide - m4sport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus