Ma kezdődik a IV. Matro-PVSK Kupa

A Pécs mellett a Kaposvár, a Szedeák és a MAFC szerepel a felkészülési tornán, amely játékosok sorsáról is dönthet. 

A pvsk-panthers.hu közleménye:

"Pénteken és szombaton élet költözik a Lauber Dezső Sportcsarnokba, hazai rendezésű tornánkon a MAFC-ot, a Szegedet és a Kaposvárt látjuk vendégül.

A gyönyörű magyar sikert hozó Európa-bajnokság közben, kis kikapcsolódásként a TV-előtt szurkolásban megrendezzük a IV. MATRO-PVSK Kupát a hétvégén. Csirke Ferenc vezette NB I-es csapatunk számára nagyon fontos lesz ez a felkészülési kupa a csapatépítés szempontjából, ráadásul próbajátékon lévő amrikai irányítónk, Jabril Durhem sorsa is az előttünk álló hétvégén dőlhet el – ha most meggyőző teljesítménnyel rukkol elő, véglegesíthetjük szerződését.

Persze nem csak Durhemre, de az egész csapatra kíváncsiak szurkolóink. Lehetnek is, hiszen az elmúlt évekhez képest jóval magasabb szerkezetű a csapatunk, ez pedig sok újdonságot hozhat a játékunkban is.

Pénteken délután a Szeged és a Kaposvár meccsével kezdődik a kupa, este pedig a MAFC lesz a mieink ellenfele. A két vesztes játszik majd a harmadik helyért szombaton délután, míg a győztesek este a fináléban csapnak össze. Reméljük a szombat esti meccsen mi is érdekeltek leszünk!"

Program:

Szeptember 8-9. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Péntek:
16:30 | Kaposvári KK - SZTE-Szedeák
19:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - MAFC

Szombat:
16:30 | 3. helyért
19:00 | Döntő

A MATRO-PVSK Kupa mérkőzéseire a belépés mindkét nap ingyenes. 

fotó: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus