Már egy hete készül a válogatott - jön az első edzőmeccs

Főleg a kondíció javítása van most előtérben, de már technikai és taktikai feladatokat is végeznek a játékosok. 

A ktekosar.com közleménye:

A magyar férfi kosárlabda válogatott 18 év távollét után szeptember 1-én játszik mérkőzést az Európa-bajnokságon. Addig 12 felkészülési mérkőzés szerepel a programban, az első kettőre Kecskeméten kerül sor Szlovákia ellen. A július 26-án, szerdán 18 órakor, valamint a 27-én, csütörtökön 16 órakor kezdődő találkozókra a belépőjegy ára naponta egységesen 500 Ft. lesz, a 6 év alattiak belépése ingyenes.

Stojan Ivkovic válogatottja július 12-e óta készül Kecskeméten, a játékosok egyelőre sérülésektől mentes időszakot élnek, munkában azonban nincs hiány. Leginkább a kondíció javítása, a játékosok állóképességének harmonizálása a feladat, de már technikai és taktikai elemek is szerepelnek a mindennapi programban. A Szlovákia elleni két felkészülési mérkőzés azért lesz roppant fontos, mert képet ad a csapat tagjainak aktuális állapotáról.

Kecskemét jó ideje gondos és büszke szervezője, házigazdája a kosárlabda válogatott csapatok találkozóinak, így van ez most is. De természetesen nagyon fontosak a szurkolók is – a mérkőzés lehetőséget ad a drukkerek számára is az Eb-hangolódásra. A fokozódó érdeklődés természetesen a jegyvásárlásra is igaz lehet, ezért az MKOSZ lehetővé tette, hogy a találkozók idején a Messzi István Sportcsarnokban is megvásárolhatóak legyenek az Eb-csoportunk mérkőzéseire szóló belépők.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus