Már egy légiósa megvan jövőre a Paksnak!

Tóth Ádám, Szabó Zsolt, Eilingsfeld János, Körtélyesi Gergely, Medve Máté, Luka Markovics, Kerpel-Fronius Balázs és Kovács Ákos után újabb jelenlegi paksi játékos döntött úgy, hogy biztosan marad a következő szezonra is a piros-kékeknél!

"Az elmúlt időszakban Eilingsfeld János, Körtélyesi Gergely és Tóth Ádám szerződéshosszabbításáról is beszámolhattunk, most pedig újabb kirakós darab került a helyére: Jarrod Jones, a Paks amerikai centere, legjobb lepattanózója és egyik legjobb pontszerzője is meghosszabbította év végén lejáró szerződését.

Jones tavaly az Alba Fehérvár színeiben remek teljesítménnyel járult hozzá csapata bajnoki címéhez, és a klubváltás után sem lassított, az ASE színeiben is kiemelkedően játszik. Az alapszakaszban 13.5 pontot valamint 9 lepattanót átlagolt, amellyel nagyban hozzájárult az alapszakasz győzelemhez. A csapat többi tagjához hasonlóan január-február környékén az ő játékában is volt egy kisebb hullámvölgy, ám mostanra visszanyerte korábbi formáját, és többek között a Kaposvár idegenbeli legyőzéséből is oroszlánrészt vállalt.

Az ő újraigazolásával a teljes palánk alatti szekció, azaz a Jones - Tóth - Szabó - Eilingsfeld négyes minden tagja Pakson folytatja a következő szezonban, csak úgy mint Kovács Ákos, Luka Markovics, Kerpel-Fronius Balázs, Körtélyesi Gergely és Medve Máté." - írja az ase.hu.

Forrás, fotó: ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus