Már nem Forray Gábor a Jászberény vezetőedzője

A Jászberény hivatalos közleményben tudatta, hogy a tegnapi napon felmentették Forray Gábort a vezetőedzői feladatok ellátása alól.

A Jászberényi klub hivatalos közleménye a jkse.hu-n:

Tisztelt Szurkolók, Sportbarátok!

A JKSE vezetősége az alábbi hivatalos közleményben informálja az érdeklődőket, a 2015/2016-os sikertelen szezonkezdéssel és a kialakult híresztelésekkel kapcsolatban:

· A JKSE Vezetősége értékelte az elmúlt 11 forduló eredményét, az 1/10-es mutató nem elfogadható sem a tulajdonosok, sem a szponzoraink számára. Természetesen a több évre előretekintő terveinkkel (csapatépítés és klubfejlesztés) sincs összhangban, ezért a Vezetőség közös megegyezéssel felmentette Forray Gábort a vezetőedzői feladatainak ellátása alól.

· A soron következő Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésre Lo Elhadji Malick fogja felkészíteni csapatunkat, bízva a sikeresebb szereplésben.

· Vezetés álláspontja azonban az is, hogy a vezetőedző cseréje önmagában nem elegendő az eredményesség javulásához. A játékosoknak is változtatni kell edzésmunkájukon, és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményükön.

· Fontosnak tartjuk tudatni minden érdeklődővel, hogy a JKSE gazdasági helyzete stabil, és megfelelő alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy több évre szóló terveit megvalósítsa (csapatépítés, új sportcsarnok beruházás, stb.). Ennek alapjait az előző szezonban és a mostani szezon kezdetén megteremtettük.

A fentiekkel ellentétes, különböző formában megjelenő véleménynyilvánításoktól és hangulatkeltéstől a klub elhatárolódik.

2015.12.15.
JKSE vezetősége


Foto, Slide - Gémesi Balázs, jkse.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus