Már nem Jimenez irányítja a ZTE-t

Már nem Raul Jimenez irányítja a Zalakerámia-ZTE KK-t - a tréner szerződésbontását követően Heinrich Róbert az ideiglenes vezetőedző.

A zaol.hu-n megjelent cikkben Podlovics Péter, a csapat ügyvezetője jelentette be a váltás tényét. Hétfőn egy szakmai elemző stábot hoztak létre a klubnál, amely még aznap este összeült, ezen született döntés Jimenez szerződésbontásáról.

- Hosszasan elnyúlt a beszélgetésünk, de ezen nem kell csodálkozni, hiszen komoly dolgokról esett szó. Első lépésben azt kellett eldöntenünk, hogy tudunk-e segíteni Raúl Jiméneznek abban, hogy eredményesebben szerepeljen a csapat. Viszont azt tapasztaltuk, hogy olyan ellenérzéssel viseltetnek már a szurkolók az edzővel szemben, ami mostanra visszafordíthatatlannak tűnik. Éppen ezért, bármennyire is tiszteljük és nagyra értékeljük azt a munkát, amit nálunk végzett Raúl Jiménez, úgy döntöttünk, hogy megköszönjük neki eddigi tevékenységét. Kedden a szerződését az abban foglalt feltételek szerint felbontottuk. A csapat élére az eddigi másodedzőt, Heinrich Róbertet ideiglenesen kineveztük, amíg végleges megoldást nem találunk a vezetőedzői posztra - nyilatkozta Podlovics Péter a zaol.hu-nak.

Forrás, Foto, Slide - zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus