Már több légiós is nemet mondott az ASE ajánlatára

Teo Cizmic elmondta, hogy milyen játékost keresnek és azt is, hogy aki igazán jó lenne, azt szinte lehetetlen megszerezni. 

Teo Cizmic, az ASE vezetőedzője a klub honlapján arról, hogy mi a helyzet a hiányzó ötödik légiós kiválasztásával:

"Természetesen mostanában a meccsek és a felkészülés mellett az ötödik légiós kiválasztása is központi téma. Folyamatosan keressük az embert, voltak és vannak is jelöltjeink. Sajnos többen visszautasítottak minket, illetve többen aláírtak máshova. Nehéz ilyenkor olyat találni, aki formában van és nincs szüksége 2-3 hónapra, hogy használható állapotba kerüljön. Fontos, hogy olyat keresünk, aki képes extrát hozni és valódi különbséget jelenteni a pályán. Ez így együtt nagyjából lehetetlen."

"Ha nem tudunk ilyet találni, akkor olyat próbálunk, aki legalább formában van és beleillik majd a csapatba, nem borítja fel a kémiát. Próbáltunk már a Szeged ellen idehozni valakit, de ez nem jött össze, azonban a kupára mindenképp szükségünk lesz valakire. Ami a szakmai kritériumokat illeti, mindenképp olyan emberre van szükségünk, aki képes a labdával játszani és tehermentesíteni Jabariet és Andrást. mindketten két pozícióban játszanak, 35-40 percet pedig egyszerűen nem bírnak el. Túl sok van még hátra a szezonból, kell valaki aki besegít nekik, mert nem fogják bírni. Tehát akit keresünk, az egy 1-2-es poszton bevethető, labdabiztos játékos, aki játékszervezés és pontszerzés terén is segítségünkre tud lenni."

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus